Director General

Tarragona Permanent
 • Empresa multinacional d'abast internacional
 • El rol es focalitza en el desenvolumapent de negoci

About Our Client

Es tracta d'una empresa amb un negoci actual d'uns 10 milions d'euros, sanejada econòmicament i amb molt bon resultat d'EBITDA.

Job Description

 • Lideratge estratègic - Liderar el desenvolupament i de les persones i l'execució de negocis, processos estratègicsi plans i iniciatives per impulsar el creixement empresarial i el lideratge del mercat.

 • Gestió de les operacions diàries - Gestió del personal de l'empresa, de les línies de producció, vendes, logística,activitats de màrqueting, etc.

 • Gestió financera: supervisió dels processos de planificació financera, pressupostació i previsió per assegurar la salut financera i sostenibilitat de l'organització. Supervisió dels indicadors clau, el rendiment i indicadors i tendències del mercat per prendre decisions informades i impulsar la rendibilitat.
 • Expansió comercial a tot el món - Desenvolupar i executar estratègies d'entrada al mercat per a les regions objectiu, incloent la priorització del mercat, els modes d'entrada i els enfocaments de sortida al mercat per donar suport a l'expansió del negoci.
 • Supervisar, gestionar i donar suport a les aliances globals.
 • Innovació i tecnologia: liderar l'avaluació del producte, el disseny i la implementació de noves solucions segons la demanda del mercat, així com impulsar la millora de les experiències dels clients.
 • Col·laborar amb grups d'interès interns i externs - Cultivar associacions estratègiques, aliances i canals de distribució per donar suport als esforços d'expansió del mercat.
 • Representant Legal de l'empresa - Representar l'empresa en qüestions legals, inclosos els contractes, corporatius, govern, dret laboral, propietat intel·lectual, compliment normatiu i litigis.
 • Disseny organitzatiu: donar forma i optimitzar l'estructura organitzativa, els processos i els sistemes que donen suport als objectius estratègics de l'empresa.
 • Garantia del valor per a l'accionista: identificar oportunitats, mitigar riscos i impulsar iniciatives que millorin la creació de valor per a l'accionista, tot promovent un creixement sostenible.

The Successful Applicant

Busquem una persona dinàmica, amb bona capacitat per liderar negocis i persones.

Experiència en el treball en entorns internacionals. Valorarem especialment el coneixement del mon i entorn de la logistica internacional.

Formació tècnica: preferible formació d'enginyer (mecànic) amb formació addicional de MBA.

Experiència en (re)estructuració d'empresas per al creixement futur.

Nivell alt d'anglès.

What's on Offer

Bona oportunitat per a treballar en un entorn de negocio totalment internacional a Tarragona.

Contact
Jesús Maria Saló
Quote job ref
JN-052024-6420719

Job summary

Function
Board Level
Subsector
Board Level Subsector
Industry
Industrial
Location
Tarragona
Contract type
Permanent
Consultant name
Jesús Maria Saló
Job reference
JN-052024-6420719

About Page Executive

Page Executive are inclusive Recruiters and Hirers, as reflected in our Clear Assured Platinum Standard Accreditation from the Clear Company. We are passionate about attracting diverse talent and are committed to ensuring our processes are inclusive and supportive.